background

Ajna kozmetični salon

Ajna kozmetični salon
  • Naslov Linhartova cesta 17
  • Pošta in kraj 1000 Ljubljana
  • Regija Osrednjeslovenska
  • Spletna stran: http://salon-ajna.si
  • Spletno naročilo: povezava
  • E-mail: info@salon-ajna.si
  • Tel: 041 293 991

Pred malo več kot 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja Srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Uff žal se to ni zgodilo. Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in KONČNO spoznala kako je če nekaj delaš SAM, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva,… Adrenalin… kaj lahko še naredim?… je bil na vrhuncu.

Kmalu zatem sem si kupila, kozmetično mizo (ki jo imam še sedaj  ) in seveda aparat za tetoviranje. Tako se je moja pot začela.
Naprej sem izbrala ime salona AJNA, ki je ime za “tretje oko” in predstavlja OKO INTUICIJE. Oko v kozmetični dejavnosti nam predstavlja življenje lepote, natančnosti, pozornosti in »videnje«. Intuicija nam predstavlja zaupanje v delo, ki ga opravljamo.
Življenje mi je in mi še vedno pošilja prave ljudi s katerimi odlično sodelujem in dosegam nove in nove uspehe.

Veselim se novih izzivov, novih strank in prijateljev, ki jih spoznam skozi delo. Cenim da ste se odločili, da vaš trenutek postane del moje zgodbe.

Trenutek ko začutite da ste VI pomembni. Trenutek ko sem VAM nekdo resnično posveti. Trenutek ki je samo VAŠ…

Vabljeni v kozmetičnem salonu AJNA.  Butični kozmetični salon z dušo. Kjer se vaš čas in vašo skrbi ustavijo…

Silvija Štrukelj,
ustanoviteljica in lastnica

Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon Slika salona Ajna kozmetični salon

Vas zanima ponujena ponudba?