background

Kozmetični salon Neguj.se

Kozmetični salon Neguj.se
  • Naslov Tacenska cesta 108
  • Pošta in kraj 1233 Ljubljana
  • Regija Osrednjeslovenska
  • Spletna stran: https://www.neguj.se/
  • E-mail: danijela@neguj.se
  • Tel: 031 406 338

Hvala vsem mojim strankam, zlate ste. Skupaj lahko premikamo meje in obrazu ter telesu damo nove svežine, mladostnega videza, odstranimo gubice, celulit ali nekaj odvečnega trebuščka. 

Naj vam na kratko povem zakaj je pametno redno obiskovati kozmetični salon? 
Preprosto, zato ker se po dopolnjenem petindvajsetem letu začno pojavljati prve gubice okoli oči. Res to ne velja za vsakega izmed nas, vendar je to znak, da je potrebno vlagati nekaj več truda v našo kožo v kolikor želimo, da nam gubice, suha koža ali ostale težave s kožo ne delajo preglavice. 

Kozmetični salon zato ni sam sebi v namen, kozmetičarka (jaz) bom poskrbela, da bom pravilno ocenila vaše stanje kože in vam svetovala pravilno uporabo krem in dodatkov, ki jih uporabljate doma. Ste vedele, da je čiščenje obraza nadvse pomembno? Obiski v kozmetični salon morajo postati naša oz. vaša navada v kolikor želimo izgledati mlajše, v kolikor se želimo razvajati in odpraviti stres, v kolikor nam nagaja celulit na zadnjici in v kolikor imamo težave s svojo kožo kot so mozolji, suha koža, rosacea, ipd. 
Vem kakšen je tempo življenja danes in vem tudi, da si danes zagotovo premalokrat vzamemo čas zase, zato naj bo kozmetični salon na vašem spisku tedenskih ali mesečnih opravkov. 
Vzemite si čas zase, pustite se razvajati in uživati. 

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Neguj.se v Ljubljani.

Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se Slika salona Kozmetični salon Neguj.se