background

Salonu lepote in zdravja Carpe Diem

Salonu lepote in zdravja Carpe Diem

V Salonu lepote in zdravja Carpe Diem, ki se nahaja na Cesti XIV.divizije 51 v Mariboru, resnično poskrbimo za celotno telo.Nudimo  različne nege obraza, nege telesa, ličenja, masaže, depilacije, shujševalne in anticelulitne terapije za preoblikovanje telesa, pedikuro in manikuro. Naše vodilo je naravni pristop.  Prijazno in izkušeno osebje strankam strokovno svetuje in na podlagi željenih rezultatov skupaj zastavimo program in izberemo  najprimernejši tretma. Tako pomagamo, da ljudje zasijejo v svojem telesu, v svoji koži. Naša misija je dosežen cilj na koži prijazen, naraven način. Naše telo je čudež, če mu pomagamo, zelo hitro najde način samozdravljenja in samoregeneracije. 
Salon ima že več kot 10 letno tradicijo. Sledimo trendom, se redno izobražujemo in nudimo kvalitetne, učinkovite in zdravju prijazne storitve. Za naše stranke vedno izberemo le najboljše, kar jim lahko potem ponudimo v salonu Carpe Diem. Tako pri nas uporabljamo vrhunsko profesionalno  100% naravno kozmetiko Neovita, ki ne vsebuje nobenih konzervansov. S svojim Mouse-Carrier sistemom omogoča, da učinkovine prodrejo v kožo veliko bolje kot pri navadnih kremah. Naravne sestavine v izdelkih se borijo proti glavnim vzrokom prezgodnjega staranja kože. Preprečujejo negativne  vplive okolja na kožo in globinsko odpravljajo gubice na naraven način. 
Našim strankam pomagamo na plano izvabiti tisto notranjo lepoto, ki je skrita prav v vsaki osebi in jo nosimo vso življenje, v vseh obdobjih. Koža ni le naša obrambna linija, je tudi osnova za samozavest in boljšo samopodobo. 

Slika salona Salonu lepote in zdravja Carpe Diem Slika salona Salonu lepote in zdravja Carpe Diem Slika salona Salonu lepote in zdravja Carpe Diem Slika salona Salonu lepote in zdravja Carpe Diem Slika salona Salonu lepote in zdravja Carpe Diem